EuroChem banner
Eurochem in cijfers
23400+ mensen werken wereldwijd bij Eurochem
52 locaties wereldwijd
Bedrijfsfilm
15 jaar EuroChem
Extra job info

info@werkenbijeurochem.be

Niet gebruiken om te solliciteren aub

Relatie Login

Om ons actuele kandidatenbestand te bekijken heeft u inloggegevens nodig. Neem telefonisch contact op of stuur een email om deze gegevens te ontvangen. Bent u al in het bezit van inloggegevens? Vul deze dan hieronder in om direct naar de database te gaan.
Vacatures

Momenteel zijn we voor onze vestiging in Antwerpen op zoek naar verschillende nieuwe collega's.

Vacatures
Een technische functie met impact.
[chapo]
Voor onze afdeling (toegepaste) Engineering zoeken we ingenieurs met affiniteit voor mechanical /project engineering. Onze  toegevoegde waarde ligt in het aanwenden van de eigen technische expertise en die van onze partners in activiteiten zoals de voorbereiding van de jaarlijkse shutdown, de omzetting van verbeterings- en investeringsvoorstellen naar projecten van verschillende grootteJe hebt ofwel gedegen ervaring met- en expertise in het gehele Mechanische werkterrein, d.w.z. rotating én static equipment,zodat  je als aanspreekpunt kunt gelden voor alle mechanische enigineering activiteiten. en -thema's. Je staat dan als (ervarings)dekundige in voor de vertaling van concepten in- en de voorbereiding en begeleiding van van projecten. Je hebt ook gedegen leidinggevende kwaliteiten zodat je werkvoorbereiders en tekenaars kunt aansturen. Owel ligt je sterkte en interesse in het managen van projecten zodat je daarin meer multidisciplinair een begeleidende en coödinerende rol kunt opnemen waarbij je je je sterke communicatie- en beinvloedingsvaardigheden inzet.  
[chapo]
EuroChem Antwerpen produceert meer dan 2 miljoen ton kunstmeststoffen per jaar. Hiervoor is een grote chemische installatie nodig, bestaande uit zeer diverse machines (kranen, zeefmachines, transportbanden, elevatoren, brekers, filterbanden…), equipments (warmtewisselaars, reactoren, drukvaten, pompen, piping…), installaties (staalconstructies, DCS systemen, advanced contollers…) en technologiën. Op die manier wordt het een ideaal en gevarieerd speelterrein voor technisch geïnteresseerden met tastbare resultaten van je inspanningen.
BEREIKBAARHEID VAN EUROCHEM ANTWERPEN

EuroChem Antwerpen situeert zich op de BASF site, vlak bij de grens met Nederland. Er is gratis collectief busvervoer voor al onze medewerkers. Als je voor een sollicitatie met je wagen komt dan raden we je aan om je GPS niet te volgen maar via afrit 11 van de A12 te komen. Afrit 11 is de laatste afrit in België van de A12 richting Nederland.

Privacy beleid